Handelsbetingelser

Mimaado.dk er ikke aktivt i øjeblikket - Mimaado.dk ejes og drives af Fitez Finance ApS fra adressen Stengårds Alle 45, 2800 Lyngby. Følgende handelsbetingelser er gældende for al handel på Mimaado.dk for private forbrugere:

Hurtig kontakt
Du kan kontakte os på mail hello@mimaado.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer på hverdage.

Betingelser
Hos Mimaado kan du vælge at handle både som medlem og ikke-medlem. Valget er dit. Vælger du at blive medlem af fordelsklubben, så er medlemsprisen kun 89,- Dkr i månedlig abonnements betaling, det betyder at køb af varer forudsætter, at man indgår aftale om løbende abbonnement, og første måned som medlem er naturligvis gratis. Mimaado.dk har åbent 24 timer i døgnet, dog kan webshoppen kortvarigt være lukket pga. vedligeholdelse. Bestilling kan kun foretages via hjemmesiden www.mimaado.dk, og når shoppen er tilgængelig. Du skal være fyldt 18 år for at handle på mimaado.dk, medmindre du har indhentet din værges godkendelse, eller at du har juridisk ret til at indgå et køb. Du skal være i besiddelse af et gyldigt betalingskort for at indgå et køb på mimaado.dk

Betaling
Som medlem eller førstegangskunde hos mimaado.dk kan du anvende betalingskort. Det er ligeledes gennem dette betalingsmiddel, at vi trækker din månedlige abonnementbetaling. Mimaado.dk accepterer betaling med: Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro og Mastercard.

Vi tager ikke gebyr for betaling med kreditkort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt. Mimaado.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at hverken vi eller andre uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Priser
Alle priser på mimaado.dk er dagspriser, og er gældende på bestillingstidspunktet. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingstidspunktet. Det er aldrig muligt at kombinere gavekort og gavekoder, eller en blanding deraf, og mimaado.dk forbeholder sig retten til at afvise sådanne forespørgsler. 

Levering
For at få din vare leveret, skal du betale fragt. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

 • Gratis Fragt: GLS Pakkeshop. Du vælger selv, hvilket GLS Pakkeshop, du ønsker din pakke leveret til. GLS sender dig en besked når pakken er klar til afhentning.

 • Vi leverer indenfor 1-3 hverdage

  Mimaado’s handel er begrænset til Danmark, og levering til ikke-brofaste øer er ikke muligt.

  Reklamationsret
  Købelovens mangelregler er gældende på Mimaados varer. Når du handler på www.mimaado.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

  Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
  Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

  Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
  Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger 

  Klageadgang
  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til hello@mimaado.dk. Hvis vi ikke kan nå til enighed, kan du klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelserne herfor er opfyldt. Følgende link kan benyttes hertil www.forbrug.dk

  Center for Klageløsning
  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg

  www.forbrug.dk

  Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal.
  http://ec.europa.eu/odr

  Refusion
  I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Dette sker ved, at vi overfører pengene tilbage på det kort, der blev brugt i forbindelse med dit køb. Du vil modtage refusionen inden for 3-5 hverdage.

  Fortrydelsesret
  Du har, som forbruger, 100 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, at du;

  • Har modtaget din vare
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

  Du skal inden 100 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes på hello@mimaado.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores lovens standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og ved at trykke HER
                                                                                                                          
  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig besked om dette. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Returnering sker på adressen nævnt under reklamation og varereturnering. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen indenfor 3-5 hverdage. 

  Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  Varer undtaget fortrydelsesretten

  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

  Varens stand, når du sender den retur
  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.  Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller af hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret. 

  Tilbagebetaling af købsbeløbet
  Hvis du fortryder dit køb helt eller delvist, får du beløbet tilbage for de varer du vælger at returnere. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi et samlet beløb for alle de varer du returnerer. Du returnerer varerne uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du forinden har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

  Ansvarsfraskrivelse
  Mimaado.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling, undladelse eller forhold, som ligger uden for Mimaado.dk’s kontrol, eksempelvis oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout eller lignende. 

  Privatlivspolitik
  For at du kan indgå aftale med os på mimaado.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 

  Navn
  Adresse
  Telefonnummer
  E-mail adresse

  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

  Når du besøger mimaado.dk indsamler Mimaado information om alle besøg på vores hjemmeside. Disse informationer bruger vi udelukkende til at forbedre din oplevelse og understøtte vores markedsføring af tilbuddene fra mimaado.dk. Her kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter mimaado.dk vedr. cookies og privatlivspolitik. Indsamlingen af oplysninger på mimaado.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via mimaado.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  Mimaado.dk registrerer automatisk login- og logud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail, eller givet videre til tredjepart. Mimaado.dk bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der hjælper med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af mimaado.dk. Oplysninger afgivet til mimaado.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

  Dataansvarlig
  Den dataansvarlige på mimaado.dk er Ole Christensen. Som registreret hos mimaado.dk, har du altid ret til at gøre indsigelser mod registrering. Dette gøres ved at rette henvendelse til Mimaado på: hello@mimaado.dk  

  Handelsbetingelserne er senest opdateret den 17 april 2017.

Abonnement

ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER 
Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på Mimaado.dk, accepterer du at Mimaado.dk må trække det oplyste beløb periodevist på dit kreditkort, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Den første måneds abonnement (medlemsskab) er gratis og overgår herefter til et løbende månedsabonnement til 89 kr,- pr. måned. Du kan opsige dit abonnement, når du har lyst. Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Kvitteringer du modtager efterfølgende vil kunne findes, når du er logget ind på Mimaado.dk, under punktet “Min konto”. 

ADGANGSKODE
Når du opretter dit medlemskab, vælger du som kunde selv din adgangskode.
Denne kode er til brug for dit løbende abbonnement og for at logge ind på din konto. Ved at logge ind på din medlemskonto kan du følge med i, hvornår du oprettede dig, hvilke produkter du har købt, hvor meget du har sparet mm

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE 
Du kan opsige dit medlemsskab, når det passer dig. Dog ikke de første 24 timer af dit medlemsskab, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 24 timer kan du opsige dit abonnement, når det passer dig - men vi håber selvfølgelig, at du gerne vil fortsætte som medlem, så du kommer til at spare endnu mere. Du kan selvfølgelig opsige dit abbonnement når du ønsker det. For at opsige dit medlemsskab skal du logge ind under “Min konto” i øverste højre hjørne. Herefter vælges abbonnementer/udmeldelse og annuller. Efter et medlemsskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto. Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, skal du næste gang du betaler en ordre være logget ind og indtaste dine nye betalingskort oplysninger. Vi gemmer ikke gamle kortoplysninger. Du kan også opsige dit abonnement ved at sende en mail til: hello@mimaado.dk.

KORTINDEHAVERS ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD 
Din indmeldelse på Mimaado.dk er gældene fra det øjeblik du bestiller din første ordre, og derved træder dit medlemskab i kraft. Du er som medlem på Mimaado.dk forpligtet til at betale det fulde beløb for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/ medlemsskab. Første måned er gratis. 

PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING 
Dit medlemsskab af Mimaado.dk bliver automatisk fornyet, således at du altid har adgang til det. Efter de første 30 dages medlemsskab til 0 kr,- overgår dit abonnement til et fast månedsabonnement til 89 kr,- pr. måned.

FORTRYDELSESRET 
Der er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage til dit abonnement på Mimaado.dk. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug, når du gennemfører en ordre på mimaado.dk. Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse, give os besked via: hello@mimaado.dk. Du skal tydeligt give meddelelse om at du fortryder aftalen. Du kan også valgfrit benytte loven standardfortrydelsesformularen som du kan finde HER
Du kan også benytte den samme formular du får tilsendt via din ordrebekræftelse/sammen med varen.

TILBAGEBETALING AF ABONNEMENTSBETALING 
Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget en meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Se i øvrigt vores handelsbetingelser for yderligere information. 

EEN VARE AF SAMME PER KUNDE TIL MEDLEMSPRIS 
På Mimaado.dk kan du købe mærkevarer til vores lave medlemspris. For at sikre at alle medlemmer af Mimaado.dk får del i de gode tilbud, er det muligt at købe EEN vare af samme slags til medlemspris i en periode på 30 dage, efterfølgende varer får du til vores billige normalpris.

BETALING
Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tilladelse til at medlemsklubben fremover trækker et beløb på betalingskontoen, og uafhængigt af det underliggende aftaleforhold. Du kan endvidere gøre indsigelser vedrørende uautoriserede debiteringer gældende over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af forbrugerens aftale med kortudbyderen. Oplysningerne om vilkår for registrering af forbrugerens kortdata, information om procedure for fornyelse og sletning af kortnumme

Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven!

{{var product.name}}Fortsæt shopping Gå til bestilling
Fortsæt shopping
Gå til bestilling --- FIRST OPTION {{var product.name}}

Continue shopping

eller

Go to cart
--- SECOND OPTION {{var product.name}}

Go to cart