Danmarks største besparelser på luksusprodukter
Mimaado er dedikeret til at tilbyde luksusvarer fra højkvalitets-brands til ekstremt fordelagtige priser. Det er Mimaado’s vision at tilbyde særdeles billige priser på de varer, danskerne elsker allermest. Vores professionelle og erfarne indkøbere indhenter og bestiller dagligt nye produkter gennem vores store internationale leverandørnetværk på tværs af EU, og sørger for, at Mimaado altid tilbyder de absolut bedste produkter på markedet til de absolut billigste priser. Mimaado vil være dit absolut billigste alternativ, når du skal handle de varer, du elsker allermest!
Hos Mimaado kan du vælge at handle som både medlem og ikke-medlem
På Mimaado.dk kan du handle som medlem eller vælge at købe uden medlemskab helt på normalvis - Valget er dit ! Med et medlemskab sparer du endnu mere end vores billige normalpriser hvor det ikke kræver medlemskab.

Hvis du vælger at blive abonnent hos Mimaado får du markedets største rabatter på hår-, hud- og personlig pleje samt husholdning. Mimaado.dk er en også fordelsklub, der giver sine medlemmer muligheden for at købe kvalitetsprodukter til vores indkøbspriser. Medlemsprisen er 89 kr. om måneden. Vi giver den første måned gratis, således at du kan afprøve konceptet og føle værdien. Du kan selvfølgelig udmelde dig, når du vil - ingen binding.

Når den første gratis måned er udløbet, betaler du kun 89,- for et løbende abonnement, der giver dig ekstremt fordelagtige priser. Abonnementet kan opsiges når som helst, dog minimum 24 timer efter oprettelsen, hvor abonnementet af tekniske årsager er blokeret. Abonnementet vil du meget hurtigt tjene ind igen, og vi stræber efter at tilbyde dig så meget rabat som overhovedet muligt. Ønsker du, mod forventning, at opsige dit abonnement skriver du bare til vores kundeservice på Hello@Mimaado.dk , og vi sørger således for, at din aftale opsiges på stedet. Du kan også logge ind på din konto med brugernavn og koden, som du oprettede ved første køb. Herinde har du adgang til oplysninger om dine køb, men du kan også afmelde dit abonnement.

For de midler Mimaado generer i abonnements indkomst, køber vi nye varer, der gør Mimaado i stand til at være på forkant med trends samt at tilbyde et bredt og varieret produktudvalg, så du kan få det maksimale ud af din månedlige betaling. Det er vores ambition aldrig at være tilfredse, men konstant udvide vores produktudvalg.
Første måned gratis
Ingen binding
Op til 90% rabat
Levering 1-3 dage
Nye produkter hele tiden – med prisgaranti
Når du besøger Mimaado.dk vil du opdage, at vi ugentligt opretter nye produkter. Vores mission er at sikre, at du til enhver tid har de nyeste og bedste produkter at vælge imellem. Vores indkøbere arbejder dagligt på at indhente nye varer på tværs af produktkategorier såsom hårprodukter, hudpleje, dufte og kosttilskud. Har du nogen ideer til, hvilke varer du kunne tænke dig på shoppen, så kontakt os meget gerne.

Vi mener det, når vi siger, at vi vil være dit billigste alternativ. Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle varer.
Fabelagtige fordele for dig:
Første måned gratis
Ingen binding
89 kr. om måneden
Op til 90% rabat på luksusbrands
Nye varer hver eneste uge
Levering 1-3 dage
Store rabatter og unikke tilbud ugentligt
100 dages returret
Ambitiøst team
Bag Mimaado.dk står et team af erfarne indkøbere og eksperter i online forretning. Mimaado.dk blev stiftet i september 2015 med et brændende ønske om at tilbyde de bedste produkter til de billigste priser. Mimaado’s indkøbere overholder alle krav og regler til at forhandle og hjembringe 100% ægte kvalitetsvarer. Derfor kan vi garantere, at vi ikke blot selv overholder vores leverandørers krav, men at vi også stiller krav til dem for på den måde at sikre, at de varer vi køber er af absolut topkvalitet.

Mimaado.dk er søster til virksomheden Spoiled.dk, som forhandler de samme varer som Mimaado. Spoiled har, til forskel fra Mimaado, en anderledes forretningsstrategi, der baserer sig på traditionel forhandling til private slutforbrugere via websiden spoiled.dk, men er ligeledes specialiseret i (sam)handel med andre firmaer. Samlet set betyder det, at Mimaado har forøget styrke i forhandlingssituationen, således at vi kan presse prisen mest muligt ned hos leverandøren til fordel for Mimaado's medlemmer. At skaffe de bedste priser der findes i EU, er netop hvad vores team brænder for, således vores medlemmer kan få de produkter, de elsker allermest, billigst. Vi elsker, hvad vi laver, og forventer derfor at vi kan tilfredsstille vores medlemmer i mange år frem.
Vi tager kundefeedback seriøst – Mimaado er til for dig
Vores kunders feedback er vores vigtigste kilde til et succesfuldt koncept. Derfor bliver nye, eksisterende og tidligere kunder taget med på råd i indkøbsprocessen, så vi sikrer, at vi køber det ind, som vores abonnenter efterspørger. Vi eksisterer, for at du kan handle dine favoritvarer og samtidig spare mest muligt. Husk, har du nogen produkter, du synes, vi skal købe ind, så kontakt os meget gerne på hello@mimaado.dk.

Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven!

{{var product.name}}Fortsæt shopping Gå til bestilling
Fortsæt shopping
Gå til bestilling --- FIRST OPTION {{var product.name}}

Continue shopping

eller

Go to cart
--- SECOND OPTION {{var product.name}}

Go to cart