Sådan køber vi ind og giver dig fantastiske priser
Vi tilbyder vores kunder nådesløst billige priser på de varer, som danskerne elsker allermest. Vores erfarne og professionelle indkøbere gør dette muligt ved dagligt at have kontakt og bestille nye produkter hjem via vores store leverandørnetværk på tværs af EU. Vi parallelimporterer vores varer, så du kan få danmarks laveste priser på luksusbrands.

Hvordan kan mimaado holde prisen så lav?
Størstedelen af Mimaado’s varer er baseret på parallelimport. Med Danmarks medlemskab i EU har Mimaado, som dansk virksomhed, mulighed for parallelimport fra lande i EU fællesskabet. Tanken bag parallelimport er at give en mere homogen pris til forbrugere på tværs af lande indenfor EU. EU’s varemærkedirektiv tillader fri handel af varer og tjenester på tværs af EU-lande. Typisk har en person eller et firma agentur på et mærke, hvorfor prisen på produktet bliver højere grundet ’forstyrrende’ mellemled såsom agenter eller andre tredjeparts firmaer. Parallelimport derimod er lige så lovligt og udbredt, og har den fordelagtige gevinst, at køber handler direkte med distributør, hvilket betyder at 1-2 mellemled skæres fra. Derfor bliver den pris, som du betaler, holdt længst muligt nede. Det mest kendte danske eksempel på lignende indkøbsstrategi er butikskæden Normal. På vores grafiske visualisering nedenunder, kan du få et overblik over, hvordan parallelimport fungerer kontra mere traditionel varehandel.
Parallelimport
Hvis det er så meget billigere, hvorfor gør alle det så ikke?
Du sidder måske og tænker over, hvorfor supermarkeder og andre butikker så ikke laver parallelimport, siden det er så fordelagtigt. Det er der flere årsager til, men ofte findes svaret i ressourceknaphed og mangel på netværksforbindelser. Ved at handle igennem et agentur, eller anden form for mellemhandler, slipper firmaet for selv at have direkte kontakt med leverandøren. Derved sparer virksomheden værdifuld tid og slipper f.eks. for selv at lave alt forarbejdet med at opbygge og forhandle et leverandørnetværk. Desværre er resultatet heraf, at slutprisen for forbrugeren stiger, fordi mellemhandleren også skal tjene penge via en højere indkøbspris. Vi har, hos Mimaado, brugt lang tid på at opsøge vores eget leverandørnetværk, og derfor kan vi tilbyde ekstra lave priser til dig. Vi forsøger altid at udvide vores netværk, så vi kan tilbyde dig flere fantastiske produkter til fantastiske priser.
Kan jeg være sikker på, at mimaado’s produkter er 100% ægte?
Er du utilfreds med din vare, kan du returnere den, og enten få dine penge retur eller få en ny vare
Parallelimporterede varer er ægte mærkevarer - bare uden forstyrrende og dyre mellemled
Mimaado’s leverandører er selv mærkevarerforhandlere
Varerne har den samme kvalitet og garanti, som varer solgt af mærkevareforhandlere i Danmark
Når du køber parallelimporterede varer, har du de samme rettigheder ifht. lovgivning, som når du køber varer, som er traditionelt importerede
Du har de samme garantier og reklamationsrettigheder, som du har under traditionel detailhandel.
Erfarne mimaado indkøbere
Mimaado’s indkøbere er erfarne, og sørger naturligvis for at gå metodisk til værks i indkøbsarbejdet. Det betyder, at Mimaado’s indkøbere kigger efter holdbarhed, garantier for ægthed, udløbsgarantier, mål mm. Selvom en vare er populær eller indeholder store avancer for Mimaado, er det vigtigt for os, at vi overholder alle kvalitetskrav, så du kun får det bedste. Derfor prioriterer vi produktets garanti højere end produktets avance. Vores indkøbsmodel er ganske simpel. Vi indkøber varer uden mellemled, og således kan vi holde priserne nede for vores medlemmer. Vi har en stor tro på, at dette er et koncept, der vil vinde endnu mere ind i det danske marked, og vi arbejder derfor hver dag hårdt på at handle direkte med vores internationale leverandører, så vi kan fortsætte med at tilbyde lave priser. Vi håber vi kan bibeholde vores tilfredse kunder – for uden tilfredse kunder har Mimaado ingen værdi. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på hello@mimaado.dk

Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven!

{{var product.name}}Fortsæt shopping Gå til bestilling
Fortsæt shopping
Gå til bestilling --- FIRST OPTION {{var product.name}}

Continue shopping

eller

Go to cart
--- SECOND OPTION {{var product.name}}

Go to cart